X
跨考考研 搜一搜
跨考考研
跨考考研
跨考考研
跨考考研
2014考研英语:完形填空练习及答案(一)_跨考网
跨考考研2013-03-12
来源跨考网整理
跨考考研

  2014考研英语:完形填空练习及答案(一)

  Music comes in many forms; most countries have a style of their own. __1__the turn of the century when jazz (爵士乐) was born, America had no prominent__2__of its own. No one knows exactly when jazz was__ 3__, or by whom. But it began to be__4__in the early 1900s. Jazz is America's contribution to__5__music. In contrast to classical music, which__6__ formal European traditions. jazz is spontaneous and free-form. It bubbles with energy,__7__ moods, interests and emotions of the people. In the 1920s jazz__8__like America. And__9__it does today.

  The__10__of this music arc as interesting as the music__11__, American Negroes , or blacks, as they are called today were the Jazz__12__. They were brought to the Southern states__ 13__ slaves. They were sold to plantation owners and forced to work long__14__. When a Negro died his friends and relatives__15__a procession to carry the body to the cemetery. In New Orleans, a band often accompanied the__ 16__. On the way to the cemetery the band played slow, solemn music suited to the occasion.__17__on the way home the mood changed. Spirits lifted. Death had removed one of their__18__, but the living were glad to be alive. The band played__19__music, improvising(即兴表演) on both the harmony and the melody of the tunes__20__at the funeral. This music made everyone wan to dance. It was an early form of Jazz .

  1. A) By B) At C) In D) On

  2. A) music B) song C) melody D) style

  3. A) discovered B) acted C) invented D) designed

  4. A) noticed B) found C) listened D) heard

  5. A) classical B) sacred C) Popular D) light

  6. A) forms B) follows C) approaches D) introduces

  7. A) expressing B) explaining C) exposing D) illustrating

  8. A) appeared B) felt C)seemed D) sounded

  9. A) as B) so C) either D) neither

  10. A) origins B) originals C) discoveries D) resources

  11. A) concerned B) itself C) available D) oneself

  12. A) Players B) fo llowers C) fans D) pioneers

  13. A) for B) as C) with D) by

  14. A) months B) weeks C) hours D) times

  15. A) demonstrated B) composed C) hosted D) formed

  16. A) demonstration B) procession C) body D) march

  17. A) Even B) Therefore C) Furthermore D) But

  18. A) number B) members C) body D) relations

  19. A) sad B) solemn C) happy D) funeral

  20. A) whistled B) sung C) presented D) showed

  参考答案:

  1.B 2.A 3.C 4.A 5.C 6.B 7.A 8.D 9.B 10.A

  11.B 12.D 13.B 14.C 15.D 16.B 17.D 18.B 19.C 20.C

   相关推荐:
  2014年最专业的择校择专业复习指南


查看更多

  2022考研征程已开启,了解竞争压力,盘点历年考研人数,请前往→近10年考研人数汇总;五月的进度条蹭蹭前行,你的院校选好了吗?复习方案做好了吗?没有?跨考半年集训营让老师带你一起剖析自我,科学择校,以目标为导向合理化制定复习方案!

点击右侧咨询或直接前往了解更多

2022考研全年集训
2022考研形式分析 各专业院校排名情况 从历年会计专硕报录比说MPAcc考研难吗
2022考研时间及注意事项 全年复习方案制定
从金融专硕报录比解读金专考研哪些院校最好考 考研难度分析及自身情况解读
2022备考全面解读 考研考试科目有哪些? 如何正确看待考研分数线?
不同院校相同专业如何选择更适合自己的 从就业说考研如何择专业?
手把手教你如何选专业? 高校研究生教育各学科门类排行榜

当前位置: 首页> 公共课> 英语> 复习指导> 正文
复习指导相关栏目
跨考考研
考研热点
推荐阅读
推荐课程
跨考考研
2022全年魔鬼集训营二期
跨考考研开班时间:2021.4.20
在线咨询跨考考研
跨考考研
2022大三抢先学
跨考考研开班时间:每月20日
在线咨询跨考考研
Copyright©2008-2020 北京尚学硕博教育咨询有限公司
公司地址:北京市西城区宣武门庄胜广场中央办公楼南翼19层
客服电话:400-833-2220
跨考考研